Eerste Hulp bij Offline Retailing

Met het Retail Design Lab willen we alle ondernemers in retail en horeca een extra duwtje in de rug geven. Speciaal voor jullie maakten wij een heuse EHBO-kit waarbij we jullie met veel plezier Eerste Hulp bij Offline Retailing aanbieden. Zo helpen we jullie graag verder om in deze gekke tijden je klanten nog steeds een leuke winkelervaring te kunnen bieden.

winkelbeleving_COVID
Download onze EHBO-kit

Het virus heeft heel ons leven en de maatschappij op zijn kop gezet.  
We bereiden ons voor op het nieuwe normaal en moeten inzien dat 2020 niet alleen achteruitgang met zich mee heeft gebracht. Retailers kunnen niet meer zonder webshop en de horeca heeft veel aan take away. Op digitaal vlak zijn we met zijn allen véél vooruit gegaan, misschien zelfs op deze enkele maanden meer als alle jaren voordien.

Zelfs wanneer we met z’n allen het virus zouden kunnen verslaan, is het ondertussen wel duidelijk dat we voorbereid moeten zijn op toekomstige pandemieën. Winkelbeleving zal deels opnieuw heruitgevonden moeten worden. Hoe kan je je klant van de beste service blijven voorzien, hem plezier bieden tijdens het winkelen en tegelijkertijd op zijn gemak doen voelen door steeds zijn veiligheid te garanderen?

Wij geven je alvast enkele tips mee...

Hieronder kunnen jullie al deze tips terugvinden in onze EHBO-kit, een rapportje dat dit allemaal samenvat voor jullie. Veel leesplezier!

Benieuwd naar meer? Nood aan extra tips?
Wij helpen je graag verder met een voor jouw winkel op maat gemaakt advies.

Ontdek onze service en wat wij voor jou kunnen betekenen!
Klik hier voor een overzicht van ons aanbod.