Opleidingen

Wij hebben een uitvoerig aanbod opleidingen voor zowel professionelen, bedrijven, als sectororganisaties, steden & gemeenten, en niet te vergeten studenten. Hieronder een overzicht van het aanbod.

Interesse in een opleiding? Neem contact met ons op
Contacteer ons
Opleidingen voor professionelen
juttu
Masterclass Advanced Retail Design

Samen met SEE organiseerden we al veel verschillende Advanced Retail Design Masterclasses. Het leuke is dat we dit in 2 modules (hardware en software) kunnen aanbieden, telkens gekoppeld aan een work-shop. Nog meer praktijk gericht dus. 

Interesse? Stuur een mailtje naar SEE@uhasselt.be

workshop
Opleiding op maat

Op zoek naar een opleiding, workshops of inspiratiesessies om binnen jouw bedrijf te organiseren? Dan maken wij op basis van jouw specifieke vragen en wensen een lesprogramma op maat van jouw bedrijf/organisatie. Inspireer je personeel, leid ze op of laat ze interactief meedenken over hoe customer experience een rol krijgt in jouw bedrijf.

in-house training
Opleidingen met partners

In samenwerking met partners, zoals sectororganisaties en overheden organiseren we masterclasses en innovatie academies voor retailers. We kiezen hiervoor altijd voor een heel gerichte, praktische aanpak.

strategisch grondplan
Advies op maat

Benieuwd naar hoe wij jullie kunnen adviseren? Wij personaliseren onze tools, voeren uitgebreide studies uit op maat en verzorgen adviserende rapporten. Bekijk zeker ons aanbod om te zien of wij jou ergens mee van dienst kunnen zijn.

Opleidingen voor studenten
groepsfoto
Summer school Seamless retail design

Jaarlijks, sinds 2014, organiseren we een internationale summer school rond 360° beleving in retail design, samen met de TUDelft, Middlesex University en Politecnico di Milano. Je krijgt de kans om samen te werken met gespecialiseerde docenten en experts uit het vak in een multidisciplinair en internationaal team. Samen komen jullie tot nieuwe inzichten en ontwerpen voor de winkel van morgen. 

maquette
Master retail design

Aan onze Faculteit Architectuur en kunst bieden we een master interieurarchitectuur met specialisatie in retail design aan. Tijdens dit specialisatiejaar krijg je de kans om zelfstandig aan een masterproject te werken, bestaande uit een thesis en een project, met een eigen gekozen topic in retail design. 

Meer informatie op de facultaire website.

Interesse in een opleiding? Neem contact met ons op
Contacteer ons