Nieuws

30 Aug '23

Online retail design fest for students

Op 14 november is het een hoogdag voor studenten met een passie voor retail design! We hebben maar liefst 11 sprekers van over de hele wereld die hun passie en kennis komen delen met onze studenten. Het wordt een heus online feest!

30 Jun '23

The BIG boek of retail design is out!

Na jaren onderzoek en praktijkervaring in retail design ligt er een boek dat alle kennis, activiteiten, onderzoek en onderwijs samenbrengt in een verhaal. Drie stromingen hebben de inhoud van dit boek gevoed. Enerzijds vat het de inzichten komende uit praktijk gericht onderzoek in retail design samen. Dit onderzoek gebeurde via projecten en doctoraten maar zeker ook via dienstverlening. Anderzijds wordt het aangevuld met tools en modellen getest en ingezet in het onderwijs in retail design samen. De voortdurende kennisstroom en wisselwerking tussen de praktijk, onderzoek en onderwijs vormen de basis van het boek. We zijn ontzettend trots dat het boek het GPRC label heeft ontvangen (dubbel-blind peer reviewed).

30 Jun '23

Masterclass retail design - September 2023!

27 Mar '23

Masterclass Retail Design - Mei 2023!

Heb je altijd al willen weten welke kennis er achter het ontwerpen van winkels zit?
Wil je of ben je zelf bezig in deze sector en wil je de kneepjes van het vak leren?

Schrijf je dan nu in voor onze Masterclass retail design aan de Faculteit Architectuur & Kunst van Universiteit Hasselt. 
In 5 sessies leren we je meer over flow, beleving, sensorisch ontwerpen, ... en zoveel meer.