Onderwijs

Het Retail Design Lab maakt onderdeel uit van de Faculteit Architectuur & Kunst van Universiteit Hasselt in Diepenbeek. Naast onderzoek naar retail design, verzorgen wij ook verschillende opleidingen retail design voor studenten interieurarchitectuur. 

summer school
Summer school seamless retail design

Jaarlijks, sinds 2014, organiseren we een internationale summer school rond 360° beleving in retail design, samen met de TUDelft, Middlesex University en Politecnico di Milano. Je krijgt de kans om samen te werken met gespecialiseerde docenten en experts uit het vak in een multidisciplinair en internationaal team. Samen komen jullie tot nieuwe inzichten en ontwerpen voor de winkel van morgen. Meer info voor de editie in de zomer van 2024 volgt nog.

maquette
Master retail design

Aan onze Faculteit Architectuur en kunst bieden we een master interieurarchitectuur met specialisatie in retail design aan. Tijdens dit specialisatiejaar krijg je de kans om zelfstandig aan een masterproject te werken, bestaande uit een thesis en een project, met een eigen gekozen topic in retail design.